Konačno! Radionice “Ide lito” u Muzeju grada Trogira!

 

S velikom radošću dočekali smo odluku Stožera kojom se dozvoljava održavanje radionica i igraonica! S još većom radošću najavljujemo radionice Ide lito koje će se pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš održavati u Muzeju grada Trogira u utorak, 8. lipnja 2021. u 9:00 sati te u utorak, 15. lipnja 2021. u 9:00 sati. Polaznici radionica izrađivat će plakate na temu lita u tehnici kolaža. S obzirom na to da je broj polaznika ograničen, potrebna je prethodna prijava na tel. 021 881 406 (birati 6), mob. 0996707159 ili e-adresu gogtomas@gmail.com.

“Lito se ćuti u zraku… Prošli smo svi zajedno puno teških mjeseci koje je najbolje što prije zaboraviti. Ljeto je posebno godišnje doba u Trogiru i Dalmaciji općenito; donosi šušur, lagane odjevne predmete, živost, koncerte, plažu i more. Potrebno nam je to ljeto puno života, potreban nam je osjećaj da smo ljudi koji mogu normalno živjeti i veseliti se običnoj, maloj svakidašnjoj slobodi. Nadamo se da nas niste zaboravili i nakon puno mjeseci napokon će prve radionice biti upriličene u Muzeju grada Trogira; nažalost broj polaznika je ograničen zbog još uvijek neizvjesne situacije. Prijavite se što prije!”, poručuje muzejska pedagoginja Goranka Tomaš.

Podsjećamo, na radionice Ide lito prijaviti se možete na tel. 021 881 406 (birati 6), mob. 0996707159 ili e-adresu gogtomas@gmail.com. Cijena radionice je 20,00 kuna, a materijal za rad osiguran.

 

Veselimo se prijavama i radionicama u samom Muzeju grada Trogira!

Dobro nam došli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *