Donosimo program Stivanje 2023. | Proslavite s nama blagdan sv. Ivana Trogirskog i Dan grada Trogira

Raznovrsni program Stivanje 2023. kojim Trogir obilježava blagdan sv. Ivana Trogirskog i Dan Grada, započinje u ponedjeljak, 6. studenog. Sve zainteresirane posjetitelje očekuju izložbe, glazbeno-scenski programi, večeri poezije, književne večeri, koncerti, predavanja, … od kojih u nastavku posebno izdvajamo događanja koja će se održavati u Muzeju grada Trogira.

 

U srijedu, 8. studenog u 20:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održate će se večer pjesništva Duška Geića Jazikon ca kraju gre, pjesme će kazivati Duško Geić, a pjevom će ga pratiti klapa Trogir – osnivači. Sutradan, u četvrtak, 9. studenog u 19:00 sati u izložbenom prostoru Muzeja grada Trogira otvara se jubilarna izložba – 120. godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Trogir”. Galerija Cate Dujšin Ribar u subotu, 11. studenog od 18:00 sati ugostit će Kviz na temu sv. Ivana Trogirskog u organizaciji Svjeta mladih Grada Trogira, dok će ju u nedjelju, 12. studenog 2023. u 20:00 sati glazbom ispuniti Trogirski glazbenici na koncertu Trogiru s ljubavlju.

 

Ne propustite ovogodišnja kulturno-umjetnička, religijska i sportska događanja trogirskih ustanova i udruga te uživajte programu!

Na dobro van došla Stivanja 2023. i dobro nam došli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *