Počinju Božićni važi! Ne znaš koji ti je draži!

 

Kao što smo ranije najavili, prosinac je prepun događanja – kako u cijelom gradu tako i u Muzeju grada Trogira. Prvo muzejsko događanje na rasporedu je sljedeći tjedan, njime započinje ciklus tradicionalnih kreativnih radionica u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira, ove godine ciklus nosi naziv “Božićni važi”. Čitajte dalje, i probajte se odlučiti koji vam je draži!

 

Prva radionica iz božićnog ciklusa pod vodstvom više kustosice pedagoginje Goranke Tomaš održat će se u srijedu, 7. prosinca u 9:00 sati u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira. U 1. božićnom važu nalaze se – ČESTITKE! 2. božićni važ na rasporedu je u srijedu, 14. prosinca u 9:00 sati u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira. U drugom se važu nalaze BOMBONI! 3. božićni važ, važ u kojem se nalazi DOM, održat će se na istom mjestu, na prvi dan zime, 21. prosinca 2022. s početkom u 9:00 sati.

Prijave su od danas otvorene za sve radionice i za sve uzraste – i velike i male. Prijaviti se možete na gogtomas@gmail.com ili 099 670 7159. Cijena radonice je 30,00 kuna (3.98 €), materijali za rad su osigurani, kao i nezaboravno iskustvo koje će izmamiti osmijeh na lice – i to ne samo polaznicima radionice!

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *