Humanitarna prodajna izložba Centra za rehabilitaciju Mir otvara se 15. studenog u 17:00 sati!

Humanitarna prodajna izložba unikatnih radova korisnika Centra za rehabilitaciju Mir i doniranih umjetničkih slika HPD Kozjak otvara se u izložbenom prostoru Muzeja grada Trogira u utorak, 15. studenog 2022. godine u 17:00 sati.

 

Centar za rehabilitaciju Mir javna je ustanova socijalne skrbi s dugogodišnjim iskustvom u skrbi i podršci odraslim osobama s intelektualnim teškoćama te djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima. U terapijske svrhe korisnici Centra Mir, u suradnji sa svojim rehabilitatorima, izrađuju razne uporabne i ukrasne predmete, slike, parafinske svijeće, pozivnice i zahvalnice za vjenčanja i druge prigode… U predblagdansko vrijeme likovna radionica je posebno aktivna. Tada vrijedne ruke korisnika Centra Mir izrađuju vijence, vjenčiće, kuglice, anđele i razne božićne ukrase.

Sav prihod ostvaren prodajom predmeta na humanitarnoj izložbi u Muzeju grada Trogira koristit će se za nabavu materijala neophodnog za rad.

Dragi Trogirani, odazovimo se ovoj humanitarnoj izložbi i među prekrasnim ručno rađenim predmetima i umjetničkim slikama pronađimo neku za sebe ili poklone dragim osobama! Dobro je činiti dobro!

Izložba će biti otvorena do 29. studenog 2022. od ponedjeljka do petka od 9:30 do 13:00 te od 16:00 do 20:00 sati, a subotom od 9:00 do 12:00. Izložba neće biti otvorena nedjeljom ni na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenog.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *