Donosimo program Stivanje 2022. | Proslavite s nama Dan Grada i blagdan sv. Ivana Trogirskog!

Bogati osmodnevni program Stivanje 2022. kojim Trogir obilježava Dan Grada i blagdan sv. Ivana Trogirskog započinje u ponedjeljak, 7. studenog. Sve zainteresirane posjetitelje očekuje niz koncerata, predstavljanja knjiga, predavanja, prezenacija, … od kojih ovm prilikom posebno izdvajamo ona koja će se održati u Muzeju grada Trogira:

U utorak, 8. studenog u 20:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se predstavljanje knjige Fotografi(ja) u Trogiru – Tko je ovjekovječio Trogir, a tko Trogirane od 1850. do 1950. godine autorice Maje Maljković Zelalije. Sutradan, u srijedu, 9. studenog Galerijom će zavladati zvuci Klape Trogir i Mandolinskog orkestra KUD-a “Kvadrilja” čiji koncert započinje u 20:00 sati. Galeriju će u petak, 11. studenog od 20:00 sati svojim glasovima ispuniti i obogatiti klapa Stivanja i mješovita klapa Kampaneli – Donja Kaštela.

Osim programa koji će se odvijati u Muzeju grada Trogira (o kojima više donosimo u narednim danima) ne biste smjeli propustiti promocije knjiga, glazbeno-poetske večeri i putopisna predavanja u Gradskoj vijećnici i Gradskoj knjižnici Trogir, likovna druženja i koncerte na Cimatoriju, izložbu djece, odgajatelja i roditelja Dječjeg vrtića Trogir u Kneževom dvoru, prezentaciju izviđačkih aktivnosti na rivi… Da ne duljimo, cijeli program provjerite u nastavku:

 

 

Na dobro van došla Stivanja i dobro nam došli!

 

2 thoughts on “Donosimo program Stivanje 2022. | Proslavite s nama Dan Grada i blagdan sv. Ivana Trogirskog!

  1. Pingback: Predstavljanje knjige FOTOGRAFI(JA) U TROGIRU - Tko je ovjekovječio Trogir, a tko Trogirane od 1850. do 1950. godine - Muzej grada Trogira

  2. Pingback: Hvala vam 16 261 put! - Muzej grada Trogira

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *